Je bent nu hier: Home » Winkels » Diensten en services » Midden Nederland Makelaars

Midden Nederland Makelaars

Vandaag geopend van 09:00 - 17:30 uur

Wij kennen als geen ander de weg in Midden Nederland! Onze kantoren zijn gevestigd in Ermelo, Harderwijk, Putten, Nijkerk, Barneveld en Voorthuizen. Daarnaast vindt u bij ons alle deskundigheid onder één dak. Voor verkoop, aankoop, huur, verhuur, taxaties, verzekeringen en hypotheekadvies. Voor woningen, bedrijfsonroerend goed en landelijk vastgoed.

Lees meer

Wat kunt u van ons verwachten?
Allereerst persoonlijke aandacht. Ons succes is te danken aan eerlijk en betrouwbaar zaken doen. We doen wat we beloven. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ook mag u van ons verwachten dat we kennis van zaken hebben. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij de volgende organisaties/vakgroepen:

  • Nederlandse Vereniging van Makelaars
  • Nederlandse Vereniging van Rentmeesters
  • Genootschap van makelaars in Hypotheken
  • Stichting Erkenningsregeling Hypotheken

Wij beschikken over een professioneel team van beëdigd makelaars en vastgoedspecialisten, die over een uitstekende kennis beschikken van de regionale onroerendgoedmarkt. Door permanente educatie blijven wij op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen.

Wat doen wij?
Wij houden ons bezig met de bemiddeling van aan- en verkoop van de meest uiteenlopende woningen en van agrarisch- en bedrijfsonroerend goed. Zowel in nieuwbouw als bestaande bouw, van eenvoudige recreatiewoning tot luxe landhuis of buitenverblijf, kunnen wij u van dienst zijn.

Hiernaast houden wij ons bezig met taxatie voor de meest uiteenlopende doelen zoals taxaties voor financieringen, het nemen van aan- en verkoopbeslissingen, fiscale aangelegenheden, etc.

Wij zijn ondermeer gespecialiseerd in: advisering van hypotheken, projectbegeleiding, onteigeningszaken, huur- en verhuurbemiddeling, pachtzaken, bemiddeling in agrarische productierechten, advisering op het gebied van ruimtelijke ordening en milieuvergunningen.

Waarom wij?
Plaatselijk zijn wij vanuit onze historie een vertrouwde zakenpartner. Doordat Midden Nederland Makelaars is aangesloten bij diverse consumentenorganisaties en vakgroepen is kwaliteit gewaarborgd en zijn wij landelijk veelvuldig in beeld op internet. Dit komt door de diverse sites van deze consumentenorganisaties die naar ons verwijzen. Daarnaast wordt er doorlopend aandacht geschonken aan onze site: www.MNM.nl

U kunt zich natuurlijk ook inschrijven voor een bestaande of nieuwe woning. Velen zijn u voorgegaan en hebben een woning gevonden of worden op de hoogte gehouden van nieuw aanbod op maat.

Hoe kunt u ons bereiken?
Raadhuisplein 1 (tegenover het gemeenthuis)
3851 NT ERMELO
tel. (0341) 553 773
e-mail: ermelo@mnm.nl

Komt u gerust eens langs op één van onze kantoren, indien u nog meer over ons wilt weten. U bent van harte welkom!

openingstijden

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

adres

Raadhuisplein 1
3851 NT Ermelo
Route naar deze winkel

T: 0341 - 553 773
E: ermelo@mnm.nl
I: Bekijk de website